Home Forums Discussion for Classes Cold War Film Online dansk subtitles

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by Profile photo of hugo45 hugo45 5 years, 5 months ago.

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Posts
  • #18030
    Profile photo of hugo45
    hugo45
    Participant

    Titel: Cold War

    Se Cold War Online

    Brug nedenstående links til at se Cold War fuld film online stream

    Kig på online fuld film i HD-billedkvalitet: https://123movs.xyz/dk/?film=83#dragongateacademy020819

    .
    .
    .
    .
    .

    HTTP Live Streaming bruger en konventionel webserver til at distribuere audiovisuelt indhold og kræver, at specifik software skal passe ind i korrekt formatoverførsel i realtid. Servicearkitekturen omfatter:

    Server
    Kodificer og indkapsler inputvideastrømmen i Cold War et korrekt format til levering. Så er den forberedt til distribution ved at segmentere den i forskellige filer. Under optagelsesprocessen kodes videoen og segmenteres for at generere videofragmenter og indeksfil.

    Encoder: Cold War kodificer videofiler i H.264-format og lyd i AAC, MP3, AC-3 eller EC-3. [7] Dette er indkapslet af MPEG-2 Transport Stream for at bære det.
    Segmenter: Opdeler MPEG-2 TS-filen i fragmenter af Cold War samme længde, der holdes som .ts-filer. Det opretter også en indeksfil, der indeholder referencer for de fragmenterede filer, gemt som .m3u8.

    Distributør
    Formet af en standardwebserver accepterer anmodninger fra klienter og leverer Cold War alle ressourcer (.m3u8 afspilningsliste fil og .ts segmentfiler), der er nødvendige for streaming.
    Klient
    Anmod om og download alle filer og ressourcer, samle dem, så de kan præsenteres for brugeren som en Cold War kontinuerlig flow video. Klientsoftwaren downloader først indeksfilen via en webadresse
    og derefter de mange mediefiler, der er tilgængelige. Afspilningssoftwaren samler sekvensen for at tillade fortsat visning til brugeren.

    HTTP Live Streaming Cold War giver mekanismer til afspillere til at tilpasse sig upålidelige netværksforhold uden at forårsage brugersynlig afspilning. For eksempel kan HLS på et upålideligt trådløst netværk tillade afspilleren at bruge en video Cold War af lavere kvalitet, hvilket reducerer båndbreddeanvendelsen. HLS-videoer kan laves yderst tilgængelige ved at levere flere servere til den samme video, så spilleren kan bytte problemfrit, hvis en af ​​serverne fejler.

    For Cold War at gøre det muligt for en spiller at tilpasse sig til båndbredden af ​​netværket, er den originale video kodet i flere forskellige kvalitetsniveauer. Serveren serverer et indeks, kaldet en “master Cold War playlist”, af disse kodninger, kaldet “variant streams”. Spilleren kan derefter vælge mellem variantstrømmene under afspilning, skiftes frem og tilbage problemfrit, da netværksforholdene ændres. HTTP Live Streaming (også kendt som HLS) Cold War er en HTTP-baseret media streaming kommunikationsprotokol implementeret af Apple Inc. som en del af dets QuickTime, Safari, OS X og
    iOS software. Klient implementeringer er også tilgængelige i Microsoft Edge, Cold War Firefox og nogle versioner af Google Chrome. Support er udbredt i streaming media servere.

    HLS ligner MPEG-DASH, fordi den fungerer ved at bryde den overordnede strøm i en række små HTTP-baserede Cold War filnedlaster. Hver download indlæser en kort del af en samlet potentielt ubundet transportstrøm. En liste over tilgængelige streams, kodet med forskellige bithastigheder, sendes til klienten ved hjælp af en udvidet Cold War M3U-afspilningsliste.

    Baseret på standard HTTP-transaktioner kan HTTP Live Streaming krydse enhver firewall eller proxyserver, der lader gennem standard HTTP-trafik, i modsætning til UDP-baserede protokoller som RTP. Dette gør det også muligt Cold War at tilbyde indhold fra traditionelle HTTP-servere og leveres over bredt tilgængelige HTTP-baserede indholdsleveringsnetværk. Standarden indeholder også en standardkrypteringsmekanisme og sikker nøglefordeling ved hjælp af HTTPS, som sammen giver et simpelt Cold War DRM-system. Senere versioner af protokollen giver også trick-mode hurtig frem og tilbage og til integration af undertekster.

    Apple har dokumenteret HTTP Live Streaming som et internetudkast (individuel indsendelse), den første fase Cold War
    i processen med at offentliggøre den som en anmodning om kommentarer (RFC). Fra december 2015 har forfatterne af dette dokument anmodet RFC Independent Stream Editor (ISE) om at offentliggøre dokumentet Cold War som Cold War

    Tags:

    Se Cold War

    Se Cold War Med Undertekster

    se gratis film på nettet

    Biograf Cold War Gratis Dansk

    se nye film gratis på nettet

    Se Hele Film Gratis På Nettet

    se nye film gratis på nettet

    Se Cold War Online Gratis på nettet

    online film Cold War

    Gratis Cold War

    se hele film gratis på nettet

    streama filmer Cold War online

    Se Cold War Stream Gratis Danske Undertekster

    se film og serier gratis på nettet

    se gratis danske film på nettet

    streama filmer Cold War online

Viewing 1 post (of 1 total)

You must be logged in to reply to this topic.